ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ EUCO 2008

  • on 30 Απρ 2008
  • Με το σύνθημα "The world is not enough... for Rotaract" ξεκίνησε το EUCO 2008 στο Λονδίνο το οποίο θα διαρκέσει από 30/04/2008 έως 04/05/2008, στο οποίο παρευρίσκεται η Αντιπρόεδρος του ομίλου μας και Εκπρόσωπο Ελλάδος στο ERIC, Φώταρη Σοφία.

    Σύντομα θα υπάρξουν και φωτογραφίες αλλά έως τότε...


    ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ...

    Όπως είναι γνωστό το Rotaract Europe οργανώνει κάθε χρόνο τρία γεγονότα για να φέρει κοντά Rotaractors από διαφορετικές χώρες. Αυτά τα συνέδρια οργανώνονται τον Ιανουάριο, τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο και πάντα κάτω από την επίβλεψη του Rotaract Europe. Δύο από τα συνέδρια (Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου) είναι Σαββατοκύριακα ενώ το συνέδριο του Απριλίου είναι 5 ημέρες και είναι το ετήσιο μεγαλύτερο συνέδριο-πάρτι εν ονόματι EUCO.

    Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των συνεδρίων το προεδρείο του ERIC και οι αντιπρόσωποι των χωρών έχουν διαφορετικό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους Ροταράκτορες. Μια ολόκληρη μέρα είναι αφιερωμένη στην σύσκεψή τους όπου ανταλλάσσουν ιδέες, συζητούν και αναλύουν, παίρνουν αποφάσεις και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του EUCO παρουσιάζονται οι δραστηριότητες των χωρών του προηγούμενου έτους, μελλοντικά σχέδια και προγράμματα και γίνονται βραβεύσεις των καλύτερων προγραμμάτων της χρονιάς που πέρασε. Επίσης κατά τη διάρκεια EUCO η Επιτροπή των αντιπροσώπων εκλέγει τον Πρόεδρο Rotaract Europe για το επόμενο έτος Rotaract.