ROTARACT CLUB OF LEGNAGO

  • on 25 Μαΐ 2009

  • Στις 25/5/09 παραδόθηκε η χάρτα στον νεοσύστατο όμιλο Ρόταρακτ του Legnago της Ιταλίας με εκπροσώπηση του ομίλου μας από τον Πρόεδρο Νίκο Νόμικό.

    Η όλη εκδήλωση οργανώθηκε από τον πατρικό Ροταριανό όμιλο του Legnago με απόλυτη επιτυχία και περιελάμβανε ξεναγήσεις σε Verona ,Mantova, Pantova, και Legnago των συμμετεχόντων. Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από την άψογη φιλοξενία. Οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν νέους φίλους και να δουν από κοντά την Βενετσιάνικη Ιστορία της περιοχής που την χαρακτηρίζουν μαγευτικά τοπία και επιβλητική αρχιτεκτονική.

    Την ημέρα παράδοσης της χάρτας το παρόν έδωσαν Ροταριανοί και Ροταράκτορες από την Αυστρία και συγκεκριμένα από τον Όμιλο του Κμούντ, πλήθος Ροταριανών αξιωματούχων από την Ιταλία , ο Εκπρόσωπος Ρόταρακτ της περιφέρειας του Legnago, καθώς και άλλοι πρόεδροι Ρόταρακτ της Ιταλίας.

    Ο Πρόεδρος του Ομίλου μας απεύθυνε χαιρετισμό, καλωσόρισε τα μέλη στην οικογένεια του Ρόταρι, μίλησε για την σημασία και την διαφορετικότητα που χαρακτηρίζει τους νέους του Ρόταρακτ, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους και τους παρέδωσε την σημαία του ομίλου μας καθώς και ένα άγαλμα κυκλαδικής τέχνης ενώ νωρίτερα δώρισε παραδοσιακά γλυκά του νησιού μας στον Ροταριανό Όμιλο του Legnago.

    Η βραδιά ολοκληρώθηκε με χορό και υποσχέσεις για εκατέρωθεν επισκέψεις.