ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 2481 ΠΕΡ.Δ.Ρ.

  • on 24 Αυγ 2009
  • Με την ευκαιρία των σεμινάριων, που πραγματοποιούνταν στο νησί μας, πριν το διορισμό της ως Δασκάλα, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το ουζάκι μας, συντροφιά με την Ροταράκτορα Κατερίνα Γεωργιάδη, από τον Όμιλο Ροταράκτ “Ανατόλια” στη Θεσσαλονίκη, της 2481 Περ. Δ.Ρ.

    Φυσικά το ουζάκι συνοδεύτηκε με ωραιότατους μεζέδες δίπλα στη θάλασσα και πολλά νέα από τους φίλους Ροταράκτορες, που μας μετέφερε η Κατερίνα και που στο παρελθόν είχαμε γνωρίσει κατά τη διεξαγωγή των REM και των ERIC σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Η διασκέδαση μας ολοκληρώθηκε με ένα δροσερό ποτάκι χαλαρώνοντας με όμορφη μουσική.

    Δεν έλειψε η παραδοσιακή ανταλλαγή του λαβαρακιού μας, το οποίο πλέον θα κοσμεί το αρχείο του Ομίλου Ροταράκτ “Ανατόλια” και οι αναμνηστικές φωτογραφίες. Τελικά η Κατερίνα διορίστηκε στην περιοχή “Στενή” Τήνου και όπως μας υποσχέθηκε στον ελεύθερο χρόνο της, θα έρχεται για μια σύντομη επίσκεψη στον όμιλο μας.

    Όσο για εμάς ήταν μια καλή ευκαιρία ως όμιλος, να βρεθούμε μέσα στο καλοκαίρι όταν όλη η “δύναμη” του ομίλου ήταν εδώ και να ενημερωθούν όλοι για τα πεπραγμένα του ομίλου κατά τη διάρκεια του χρόνου, πριν αναχωρήσουν ξανά για τη συνέχιση των σπουδών τους.