REM, ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΙΤΑΛΙΑΣ 2010

  • on 1 Φεβ 2010


  • Το Rotaract European Meeting (REM) διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και με πολλούς συμμετέοχτες στο Σαν Μαρίνο της Ιταλίας από 29-31/01/2010. Ο Όμιλος Rotaract San Marino επιφύλαξε θερμή υποδοχή σε όλους τους συμμετέχοντες στην “Αρχαία γη της ελευθερίας”, όπως ονόμαζε την περιοχή του στις αρχικές αιτήσεις συμμετοχής.

    Ο Όμιλος Rotaract Ερμουπόλεως παρευρέθηκε στην εκδήλωση αυτή, όπως συνηθίζετε τα τελευταία χρόνια σε τέτοιες πανευρωπαϊκές εκδηλώσεις, συμμετέχοντας με δύο μέλη του που ταξίδεψαν εκεί για το λόγο αυτό. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τον όμιλο να γνωριστεί περισσότερο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και να συνάψει σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με άλλους ομίλους. Δόθηκε έτσι η ευκαιρία σε πολλούς να καταλάβουν ότι η Σύρος δεν απέχει σε απόσταση από την υπόλοιπη Ευρώπη και αν και μικρό νησί, συμμετέχει ενεργά παντού κάνοντας έτσι αισθητή την παρουσία της.

    Φυσικά ακολούθησε και η παραδοσιακή ανταλλαγή λαβαριακών μεταξύ των παριστάμενων ομίλων και αναρωτιόμαστε τελικά πόσα λαβαράκια έχει συγκεντρώσει ο όμιλος αυτά τα 4 χρόνια από την ίδρυση του ! ΠΟΛΛΑ !