Let’s do it Greece

  • on 6 Απρ 2014
  • Στο πλαίσιο της εθελοντικής προωτοβουλίας «Let’s do it Greece» την Κυριακή 6/4 το καταδυτικό κέντρο ‘’SALTWATERDIVERS’’ και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ‘’ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ’’ μοιράστηκαν το όραμα μιας καθαρής Σύρου και συντόνισαν τον καθαρισμό των παραλιών και του βυθού των Αγκαθωπών και του Φοίνικα.

    Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν τα μέλη του Συλλόγου Χρωματοσφαίρισης Σύρου, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Σύρου, αθλητές του τμήματος Ιστιοπλοΐας Τριγώνου του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, μαθητές από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σύρου και Ο Όμιλος Rotaract Ερμουπόλεως.

    Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια που πρόσφεραν ο Φυσιολατρικός και Αθλητικός Όμιλος Ερασιτεχνών Αλιέων Ποσειδωνίας, ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Φοίνικα και ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης με τη διάθεση υλικών αλλά και την προσωπική τους βοήθεια.

    Το «Let’s do it Greece» διοργανώνεται φέτος για τρίτη φορά, με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

    Σκοπός της διοργάνωσης είναι μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούν ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα εθελοντές, πραγματοποιώντας δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.